top of page
Пошук
  • Фото автораcosmetolog-studio

Карбоксітерапія - експрес процедура краси.

Оновлено: 20 жовт. 2023 р.


cosmetolog-studio, карбоксітерапія

Карбоксітерапія - одна з найефективніших і найбезпечніших процедур у сучасній косметології без болю, ризику та ускладнень з миттєвим результатом, заснованої на лікувальних властивостях вуглекислого газу.


Процедура полягає в нанесенні препаратів із СО2, який стрімко проникає в клітини і включає захисну реакцію шкіри, що оновлюється зсередини.


Це універсальна процедура, яка не має вікових обмежень, придатна для будь-якого типу та стану шкіри, гіпоалергенна, не дає ускладнень та негативних наслідків.


Показання: фото та хроностаріння, поверхневі зморшки, темні кола та набряки під очима, ліфтинг, підвищення тонусу та еластичності, зволоження шкіри, лікування вугрової хвороби та куперозу, звуження пір, зменшення гіперпігментації та постакне. Пролонгує дію ін'єкційних процедур, посилює дію пілінгів.


Ефект після курсу зберігається від 6 місяців до 1 року, якщо дотримуватись рекомендацій косметолога.


Захисні механізми, що запускаються при карбокситерапії, стимулюють місцевий імунітет і допомагають боротися з такими проблемами шкіри як акне, демодекоз, рубці та плями постакне.


Це винятково приємна процедура, яка відчувається на шкірі як потік теплого повітря. Процедура переноситься дуже добре і практично не має протипоказань.

49 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page