top of page
Пошук
  • Фото автораcosmetolog-studio

Мікронідлінг. Що ми про нього не знали.

Оновлено: 23 жовт. 2023 р.


cosmetolog-studio, мікронідлінг

Мікронідлінг - один з різновидів мезотерапії, проводиться спеціальним апаратом і відрізняється глибиною введення ін'єкцій від класичного способу проведення відрізняється апаратом і глибиною введення ін'єкцій. На поверхні нашої особи та тіла є так звані рефлексогенні зони, або біологічно активні точки, вплив на які може стимулювати чи зменшувати активність певних органів.


Мікронідлінг, або фракційна мезотерапія - методика, запозичена косметологією у загальної медицини, заснована на багатьох ін'єкціях у шкіру мікродоз лікарської речовини безпосередньо в зону його подальшого впливу. Кількість препарату, наприклад, вітаміну, при мезотерапії настільки мало, що навіть розраховувати на загальний вплив на організм хімічно не доводиться, а ось множинне проколювання шкіри породжує масу позитивних ефектів.


Ефекти мікронідлінгу:

  • посилення кровообігу в зоні обколювання

  • поліпшення лімфатичного відтоку та дренажу

  • інтенсивна доставка кисню до тканин

  • харчування та зволоження за рахунок інтенсивного кровотоку

  • зменшення застою, освітлення пігментації на місці запалення - плями постакне

  • підвищення пружності шкіри - ліфтинг

  • покращення рельєфу, корекція рубців

Сучасні косметологи використовують для мікронідлінгу спеціальний апарат, який здійснює проколи відразу 12-18 голками з такою швидкістю, що ви навіть не відчуваєте окремого уколу. При глибокому мікронідлінг попередньо наносять на шкіру знеболюючий крем. Після сеансу кілька днів на шкірі може бути скоринка.


Мікронідлінг в cosmetolog-studio.com є ефективною та безпечною методикою оздоровлення та омолодження шкіри. Ризик побічних явищ при його проведенні досить невисокий, враховуючи гіпоалергенність та швидке загоєння. Процедура ефективна для корекції рубців, розтяжок та зморшок і добре поєднується з іншими способами естетичної медицини.

46 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page